LA SETMANA DELS GRANS

L'alumnat de 4t 5è i 6è vam començar començar a endinsar-nos al món de la màgia amb un dels personatges més coneguts i el preferit de molts i moltes de nosaltres: Harry Potter. A cada classe es va projectar la primera de les pel.lícules d'aquest aprenent de mag. Vam entrar a Hogwarts, vam ser a l'adjudicació de cases, vam veure els primers encanteris i vam assistir a les primeres classes d'en Harry, l'Hermione i el Ron. I a partir d'aquí vam començar un seguit d'activitats molt lligades amb l'univers Potter.


D'entrada vam rebre una misteriosa carta en anglès signada per la gran Minerva MacGonagall. Sabeu qui és? Síiiii, és la professora de Hogwarts que ens comunicava una notícia molt especial. Tots i totes estàvem admesos a l'escola de màgia de Hogwarts!!!




Ja com alumnat de Hogwarts ens vam repartir en sis grups, cadascun d'ells amb el nom d'un de les cases de Hogwarts. Però, és clar, hi ha quatre cases i la sol.lució va ser trobar dues cases més fent un hibrid amb el nom i el símbol de les cases conegudes. Així doncs, els nois i noies del cicle grans vam ser:



Vam tenir també la nostra cerimònia, ens vam fer els  distintius i els vam portar durant tota la setmana.
Vídeo

També vam decorar els vestíbul amb elements de Harry Potter. L'estació, els estandars, espelmes, escombres, claus, dementors, cartes i mussols, varetes, posters i un photocall van fer que treballessim de valent plegats i coordinats. El resultat el podeu veure en el vídeo d'entrada a aquest blog.








No podia faltar l'esport més popular a Hogwarts: el quidditch. També des d'Educació Física es va treballar aquest esport i les seves normes de joc. Ens vam organitzar en equips i vam poder fer uns interessants partits.


També vam fer els famosos cartells Have you seen this wizard que vam fer utilitzant una app i acabant de decorar amb un codi de xifres i lletres per cadascun dels bruixots de l'Emili en ordre de busca i captura.


Ens vam organitzar per fer els tallers als matins i a cada taller vam treballar diferents continguts de matemàtiques, llengua i ciència. 

 

I finalment vam preparar les presentacions de les diferents activitats fetes per a les nostres famílies.




Han estat unes Jornades màgiques!


Comentaris